16 d’octubre del 2013

Primer dia

Bon dia Esparvers i Esparveres!!
Aquest Dissabte hem començat amb molt bon peu el curs, fent una sèrie d' activitats relacionades amb la colla i els monitors que tindrem aquest any:

Vam començar la tarda fent una ronda de noms per refrescar una miqueta la memòria. 
A continuació, vam fer l' activitat dels gomets: els monitors ens van donar gomets de diferents colors i vam haver d' enganxar-los a la resta de nens i nenes de l' esplai, associant un determinat color amb la colla que crèiem que acabaria anant l' infant. Quina guerra de gomets vam acabar fent!! 
Ningú va salvar-se d' acabar amb mínim un gomet enganxat al cos. Ni tan sols els més grans, els quals anaven lligats de mans i peus i això els dificultava el moviment. Que valents!!

En acabar la guerra i situar-nos ja dins d' una de les quatre colles existents (petits, mitjans, grans i joves), vam haver de buscar, per tot el local, unes tires de cartulina, amb característiques físiques de cada monitor escrites en cada una d' elles. Quin fart de buscar i remenar ens vam fer!! 
Un cop vam haver trobat totes les tires de cartulina, cada colla va haver d' associar les característiques amb el monitor corresponent, fins a descobrir qui serien els seus monitors de colla. Ens va costar, ja que aquest any són més monitors que l' any passat, però els esparverets i les esparveretes ens en vam ensortir exitósament!! 

L' última mitja hora la vam dedicar a ajuntar-nos per colles i fer activitats pel nostre compte, fins tocar les 19h,  hora en la que ens vam retrobar amb els nostres pares i mares, tiets i tietes o avis i àvies.

Dissabte que ve, més! Us hi esperem a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada