14 de març del 2014

Carta de Petits i Mitjans (sortida de cap de setmana)

Hola Esparvers i Esparveres!!!

Ja ha arribat el dia que tots esperàvem, la famosa sortida de dos dies que tindrà lloc els dies 22 i 23 de març!!!
Aquest any la sortida de dos dies la farem a un CAU de Matadepera, és a dir, una Agrupació Escolta que ens deixa el seu local per quedar-nos a dormir i aprofitar l’espai del voltant per fer-hi activitats.
Fa pocs dies ens va arribar la noticia de l’existència de dues tribus properes a la zona i d’un esdeveniment pròxim força important. Us ho voleu perdre?? 

Què cal saber? 
  • La sortida serà el dissabte 22 a les 9,30 a Renfe Nord.  Des de Sabadell agafarem el tren fins a Terrassa i allà agafarem un autobús que va fins a Matadepera. 
  • La tornada serà el diumenge 23 a les 18,30 a la mateixa estació Renfe Nord. Per tornar farem el mateix recorregut, però a la inversa, a Matadepera agafarem l’autobús que va fins a Terrassa i allà agafarem el tren fins a Sabadell. 
  • El cost total de la sortida és de 8 euros per nen/a per tal de pagar el transport i el menjar necessari durant l’estada al CAU. 

Què cal portar?

Esmorzar, dinar i sopar del primer dia
Una muda i roba de recanvi
Aïllant, sac de dormir i pijama
Calçat còmode per caminar i cantimplora
Necesser (amb tot el que sigui necessari), crema solar i gorra 


Us comuniquem que les colles de grans i joves tenen la carta diferent formulada, degut a que els seus horaris són diferents. En breus us penjarem la carta corresponent. 
Moltes gràcies!!

Per qualsevol dubte podeu contactar amb els monitors de les corresponents colles. Us esperem a tots i totes amb moltes ganes de passar-vos-ho d’allò més bé!!!


Monitors i monitores de les colles de Petits i Mitjans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada