5 d’octubre de 2014

1r dia d' esplai + reunió de pares i maresBenvolgudes famílies,


Primer dia d' esplai:

El dissabte dia 11 d' octubre tindrà lloc el primer dia d' esplai a l' esplai esparver. L' horari serà l' habitual (16h a 19h). Les activitats que realitzarem estaran vinculades amb la coneixença i descobriment dels monitors de cada colla. D' aquesta manera els infants tindran l' oportunitat de conèixer els monitors que han entrat nous a l' esplai aquest any, els seus companys de colla i també els monitors/es de colla que els acompanyaran el llarg de tot el curs.Reunió de pares i mares:

A part, a les 19h a l' esplai tindrà lloc la reunió de pares i mares d' inici de curs. Agrairïem l' assistència de tots i totes, ja que parlarem de temes importants: breu introducció de la nostra entitat, presentació dels monitors/es, colles, entrega del calendari, pagaments, inscripcions, nous projectes ... i un munt de coses més!!

Durant la reunió, els vostres fills i filles podran quedar-se jugant al pati ja que hi haurà una part de l' equip de monitors/es específica per fer-se càrrec dels infants.

Us hi esperem a tots i a totes!!


Una abraçada!!


P.D. Si premeu la pestanya de calendari trobareu actualitzat el calendari anual d' aquest nou curs.L' equip de monitors/es de l' esplai esparver

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada