24 de novembre del 2014

Dissabte que ve: La Pijamada!

Benvolguts Esparvers/es!

Un any més hem arribat a la data tan esperada, aquella que fa que els nens/es i  nois/es que han vingut aquest primer curs a l’esplai Esparver, puguin conèixer-nos una mica més passant una gran nit a l’esplai. També és un molt bon moment per perdre la por a dormir fora de casa, ja que l'esplai és un espai conegut i de confiança, i així anar ben contents  a la resta de sortides de dos dies.  Aquells/es que ja fa uns anys que hi sou, sabeu que vull dir, oi? Doncs sí senyor! Ha arribat la PIJAMADA.
Aquest curs la Pijamada tindrà lloc el proper cap de setmana, els dies 29 i 30 de novembre.  Aquest cap de setmana no es farà esplai normal, per això l’horari serà una mica diferent.

Horari d’arribada i de recollida (totes les colles)
Arribada a l’esplai a les 18:30 del dissabte 29 de novembre.
Recollida a l’esplai mateix a les 12:00 del diumenge 30 de novembre.

Què cal portar? (totes les colles)
-        Sac de dormir
-        Màrfega
-        Pijama
-        Sopar
-        Roba d‘abric
-        Una muda de recanvi
-     Canguro / Capalina (degut a les previsions de pluja)

Com que l’esmorzar el donarem nosaltres cal que cada infant i jove pagui 2 euros el mateix dissabte 29 a les 18:30 per tal de poder cobrir aquesta despesa alimentària.

Cal recordar que en el cas que hagueu de comunicar algun aspecte rellevant del vostre/a  fill/a que els /les monitors/es hàgim de tenir en compte com per exemple; algun tipus de medicació que s’hagi de prendre a alguna hora en concret, heu de dirigir-vos als monitors/es del vostre/a fill/a el mateix dissabte i explicar-ho. A a més a més, com diu a la inscripció, també haureu de portar el justificant del metge per tal que els monitors/es puguem donar la medicació. 
Per qualsevol altre dubte podeu dirigir-vos als monitors/es de la colla del vostre/a fill/a.

Us esperem amb moltes ganes i amb grans activitats preparades que volem fer amb vosaltres la nit de la Pijamada. Us hi esperem tots i totes!!!

Moltes gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada