5 de novembre del 2014

Voleu venir a celebrar amb nosaltres el Dia de l' Amic?

Bon dia Esparvers i esparveres,

Ja esteu preparats pel DIA DE L' AMIC?? Sí sí, no aneu errats!

Com ja sabeu, aquest dissabte a l' esplai celebrarem el dia de l' amistat, un dia especial en el que tots els esparvers i esparveres que volgueu podreu portar un ser estimat (amic, amiga, germà, cosí, gos, gat, etc...) a l' esplai per tal de realitzar activitats tots plegats. D' aquesta manera, a part de passar una bona estona conjuntament, permetrem que el nostre amic i/o amiga pugui experimentar i viure el lleure des de la seva pròpia experiència.



   
L' horari i lloc serà el mateix que el d' un dissabte d' esplai normal:
de 16h a 19h a l' Esplai Esparver.

No hi podeu faltar!


IMPORTANT: Tots els amics i amigues que vulguin venir hauran de fer-ho acompanyats dels seus PARES o bé dels seus TUTORS LEGALS, ja que un cop allà hauran d' omplir i firmar una fitxa d' autorització (autoritzant l' infant no inscrit a l' esplai a quedar-se a fer l' activitat). Cap infant sense autorització podrà quedar-se a l' esplai a fer l' activitat.

Us adjuntem a continuació un exemple d' autorització perquè aquells infants que no puguin venir a l' esplai acompanyats directament dels seus pares/mares/tutors legals puguin omplir-la a casa i fer-la arribar a l' esplai a través del seu fill/a:






P.D. Ja hem actualitzat la galeria de fotos del blog amb les primeres fotos d' aquest nou curs!! Durant el transcurs de les setmanes i a mesura que anem tenint més fotos seguirem actualitzant-la de manera progressiva.Us convidem a tots i a totes a fer-hi un cop d' ull!



Una abraçada d' ocell!!


Els monitors/es de l' Esplai Esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada