8 de gener del 2015

Tornem a començar!!

Bon dia Esparvers i Esparveres!

Com han anat les festes? Esperem que hàgiu pogut gaudir d'unes meravelloses i empatxants festes a base de turrons i polvorons en família.




Com podeu veure, nosaltres no ens hem pogut estar dues setmanetes sense esplai i hem aprofitat aquestes breus vacances per fer una sortida fora de Sabadell! Podríem haver organitzat una excursioneta pels voltants o bé haver aprofitat les horetes solars per posar-nos morenos i morenes, però enlloc d'això...

Ens hem tancat 13h a una casa de Sant Llorenç Savall per acabar de tancar tots els detalls del 2n trimestre i començar a preparar els Campaments i els Casals d'estiu.

Ja podeu tornar amb força perquè ens esperen un munt d'aventures increïbles!!! :)

Per anar escalfant motors, us esperem a tots i a totes dissabte que ve, dia 10 de gener, a les 16h davant la porta de l'esplai. L'horari serà l' habitual (16h-19h).

P.D. Pares i mares, això va per vosaltres!! Estigueu atents aquest dissabte quan vingueu a deixar/recollir els vostres fills i filles, ja que els monitors/es de les vostres respectives colles us repartirem el calendari del segon trimestre. En breus el penjarem al blog també perquè el pugueu consultar sempre que vulgueu!!


Fins aviat!!
Una forta abraçada!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada