11 de febrer del 2015

No us podeu perdre el Carnestoltes infantil de la Creu Alta!

Després de l'èxit de l'any passat, enguany l' Esplai Esparver seguim participant de la celebració del Carnestoltes Infantil de La Creu Alta que tindrà lloc aquest dissabte 14 de febrer. Com ja sabeu aquest any pares i mares esteu convidats a participar-hi! 

- Lloc de quedada: 16h a l' Esplai Esparver (puntuals, ja que tindrem el temps just per disfressar-nos i marxar.)

- Lloc de recollida: 19h davant del Vapor Cusidó (Carrer Sant Miquel/ Carrer d' Antoni Cusidó)

- Què cal portar? Els pares i mares la disfressa que us vau enportar a casa per acabar i ... tant grans i petits mooooltes gaanes de fer xerinola!!

- Activitats programades:
A les 16'30h s' iniciarà des de la plaça Creu Alta la rua infantil.
Seguirà la rua infantil fins al carrer Montseny, al costat de la futura plaça on ara hi ha el solar del Vapor Cusidó. La rua baixarà fins la plaça Marcet per l'avinguda i tornarà fins al Vapor pel carrer Montllor i Pujal. Allà berenarem, sentirem el pregó del Rei Carnestoltes (que ja veurem si el podrem cremar...) i ballarem amb la música d'en Pep Puigdemón.

Per a les famílies interessades, també podeu participar de les activitats organitzades pel matí a càrrec de l' Obrador i la Colla de l' Olla a la mateixa plaça Creu Alta.

Us adjuntem a continuació el programa complet:



Aquesta festa compta amb la següent participació de nombroses entitats, persones i comerços: 
hi participen 4 esplais, entre ells els dos del barri (Esparver i la Branca) amb  Can Colapi i Teranyina; els tabalers dels Diables de La Creu Alta amb dues colles més (Bruixes del Nord i Forques de Can Deu); Els Grallers de La Creu Alta;les AMAPAs de les tres escoles públiques del barri (Samuntada, Ribatallada i La Creu Alta); La Colla de l' Olla, l' Associació de Veïns/es i la Coordinadora Jove de La Creu Alta - Llamps i Trons.     

A més a més, cal agrair el donatiu de coca per al berenar a càrrec de deu forns i pastisseries del barri.

L' equip de monitors/es de l' Esplai Esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada