29 d’abril del 2015

16/17 de maig: Colònies CEIP Creu Alta













Des de l'any passat, l'equip de monitors/es de l' Esplai Esparver participem en el monitoratge de les colònies de l'Escola Creu Alta. Enguany tenen lloc aquest cap de setmana 16 i 17de maig. Per aquest motiu us comuniquem que com a entitat, el dissabte 16 de maig no realitzarem activitats d'esplai.

Ara bé, us esperem el següent dissabte 23 d'abril, el qual en motiu de la Festa Major de la Creu Alta, realitzarem diferents activitats conjuntament amb l'Esplai La Branca. Recordeu mirar el blog al llarg de la setmana que ve, ja que us especificarem detalladament el seu funcionament.

Gràcies!!

Vine a viure i a gaudir el casal i els campaments d'estiu amb l'Esplai Esparver!!!

Ja s'apropa l'estiu i a la vegada també s'apropa el bon temps, la calor, els gelats de maduixa i xocolata i.... les activitats infantils i juvenils relacionades amb aquesta estació de l'any tan esperada!!

A l'Esparver, com cada any, us oferim un seguit d'activitats durant el mes de juny i juliol que no us podeu perdre!! Per una banda tenim el casal d'estiu destinat a infants de 3 a 12 anys i per altra banda els campaments, destinat a infants i joves de 6 a 17 anys.

Realitzarem una tipologia d'activitats que engloba des de jocs de córrer, jocs de pistes i gimcanes fins a tallers i manualitats de tot tipus! També tenim programades tot un seguit d'excursions i sortides pels voltants, enmig de la natura i... millor no us en dono més detalls!!

Trobareu tota la informació detallada, les dates d'inscripcions i les dates de reunions informatives i definitives sobre el casal i els campaments a la nova pestanya del blog que hem creat situada a la pàgina principal amb el nom de casals i campaments.

Us adjuntem el link a continuació perquè pogueu entrar-hi més fàcilment:
http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/casals-i-campaments.html

Per qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres: esplaiesparver@gmail.com





Moltes gràcies,




L'equip de monitors/es de l'Esplai Esparver

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada