31 de maig del 2015

Últim dia!

Bon dia esparvers i esparveres!!

Després de tot un curs junts a l'esplai aprenent, gaudint, rient, descobrint, compartint i vivint amb els companys i les companyes un munt d'experiències, ha arribat l'hora d'acomiadar-nos d'aquest curs d'esplai. Però tranquils, perquè com diu la cançó, no és un adéu per sempre, és sols un adéu per un instant... Ens veiem en els Campaments o en el Casal d'estiu!!!

Tot i que ens veiem ben aviat, ens agradaria poder tancar el curs amb tots els Esparvers i les Esparveres i per això us convidem a TOTS, pare i mares, nens i nenes i joves, aquest dissabte 6 de junya l'esplai.

Què farem?
Tal i com anuncia "el caloret" què millor que compartir l'última tarda d'esplai fent una activitat conjunta com jocs d'aigua amb totes les colles al Parc Catalunya!!

Després de les activitats de tarda amb els infants i joves, us convidem a tots vosaltres, pares i mares, a venir i gaudir de l'última estoneta amb nosaltres berenant plegats i fent una senzilla i ràpida dinàmica per valorar el curs!

Horari:
L'activitat de tarda començarà a les 16h a l'esplai. Preguem que sigueu puntuals, per tal d'aprofitar al màxim la tarda i tenir temps de fer l'activitat programada.

El berenar començarà a les 19h a l'esplai.

Què cal portar:
- El banyador (posat de casa)
- Roba que es pugui tacar de pintura
- Una motxilleta amb la tovallola, les xancletes i roba de recanvi.

L'esplai ja posa el material, per tant no és necessari que els infants portin cap tipus de joguina de casa (pistoles d'aigua per exemple).

-Preguem que totes les vostres pertinences tinguin el nom posat.



P.D. Galeria de fotos del blog actualitzada!! Hi trobareu les fotos de la festa major de la Creu Alta i d'altres de més recents d'esplai normal.






L'equip de monitors/es de l'Esplai Esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada