19 de maig de 2015

Festa Major de la Creu Alta


Bon dia esparvers i esparveres,

Ja s'apropa la festa major del nostre barri i com a entitat ho celebrarem organitzant juntament amb l'esplai La Branca activitats obertes a tots els infants i joves del barri.

Activitats infantils/juvenils:

Dia: dissabte 23 de maig

Les activitats organitzades les realitzarem de 16'30h a 18'30h. 

Pels més petits (colles de petits i mitjans) us esperen tot tipus d'activitats i tallers a la plaça Creu Alta (cursa de cargols, paracaigudes, relleus d'aigua, jocs de punteria, i un munt de jocs més!!) i pels més grans (colles de grans i joves).... ens podeu trobar al pati de l'escola Creu Alta realitzant els nostre propi Saballut de ferro!!

De 18'30h a 19h farem un berenar conjunt a la Plaça Creu Alta.

Referent a la nostra implicació amb el barri, com a equip de monitors/es de l'Esplai  Esparver, aquest dia ens trobarem dinamitzant les activitats infantils i juvenils de la tarda; més altres tipus d'activitats pertanyents a altres entitats culturals del barri. 

Al ser partícpets de l'organització festiva en la qual portem col.laborant any darrere any, lamentem informar-vos que durant les activitats de la tarda de dissabte no podrem fer-nos responsables dels vostres fills/es. 

Tot i així esperem amb il.lusió que vingueu a viure les activitats obertes a la plaça i compartir aquest dissabte amb nosaltres celebrant conjuntament les festes del nostre barri!!

Us hi esperem a tots família!!Cursa de carretons


Ah!! se'ns oblidava, us animem a tots/es els esparvers i esparveres a participar de la popular cursa de carretons que enguany té lloc el diumenge 24 de maig a les 17'30h.

Les inscripcions es realitzaran al pati del Casal Popular "El Tallaret" diumenge de 12h a 13'30h. 


Per si és del vostre interès us deixem el link on trobareu el cartell informatiu de la cursa:

http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/barri.html

Per a més informació consulteu el programa oficial de les festes majors de la Creu Alta (us el podeu descarregar online!)


Fins dissabte!! :)Vine a viure i a gaudir el casal i els campaments d'estiu amb l'Esplai Esparver!!!

Ja s'apropa l'estiu i a la vegada també s'apropa el bon temps, la calor, els gelats de maduixa i xocolata i.... les activitats infantils i juvenils relacionades amb aquesta estació de l'any tan esperada!!

A l'Esparver, com cada any, us oferim un seguit d'activitats durant el mes de juny i juliol que no us podeu perdre!! Per una banda tenim el casal d'estiu destinat a infants de 3 a 12 anys i per altra banda els campaments, destinat a infants i joves de 6 a 17 anys.

Realitzarem una tipologia d'activitats que engloba des de jocs de córrer, jocs de pistes i gimcanes fins a tallers i manualitats de tot tipus! També tenim programades tot un seguit d'excursions i sortides pels voltants, enmig de la natura i... millor no us en dono més detalls!!

Trobareu tota la informació detallada, les dates d'inscripcions i les dates de reunions informatives i definitives sobre el casal i els campaments a la nova pestanya del blog que hem creat situada a la pàgina principal amb el nom de casals i campaments.

Us adjuntem el link a continuació perquè pogueu entrar-hi més fàcilment:
http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/casals-i-campaments.html

Per qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres: esplaiesparver@gmail.com
Moltes gràcies,


L'equip de monitors/es de l'esplai esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada