2 de març del 2014

Moguda jove

Bon dia a tots i a totes!!

Us recordem que el dissabte 8 de març no hi ha esplai. Totes les colles faran festa aquell dia excepte els joves, els quals, juntament amb altres entitats del MEV participaran en la Moguda jove.

La Moguda jove és un espai de participació organitzada pel Moviment d' Esplais del Vallès (MEV) on els joves fan una sortida de cap de setmana. En equips reduïts i heterogenis, en quant a la procedència dels membres, es durant a terme un conjunt d' excursions i/o activitats simultànies de descoberta de l' entorn d' altres esplais del MEV. L' activitat ha estat preparada amb la finalitat de descobrir i conèixer altres entorns, joves i monitors/es d'altres esplais del moviment.

La colla de joves quedarà dissabte a les 8'20h davant l'estació RENFE Nord per agafar el tren i trobar-nos amb tots els joves dels altres esplais a Montcada i Reixac - Manresa. Un cop allà ens dividirem en grups i cada un anirà cap a la seva moguda. En aquest cas, els nostres joves es dividiran en dos grups: un grup anirà a l' esplai Ca n' Aurell (Terrassa) i l' altre a l' esplai Cu-Cut (Cerdanyola).
L' hora d' arribada serà diumenge a les 15'00h a l'estació de RENFE Nord.


Gràcies i que tingueu una bona setmana!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada