7 de juny del 2015

Activitats d'estiu a l'Esplai Esparver

Dissabte passat vam finalitzar el curs 2014-2015 a l'Esplai Esparver. L'equip de monitors/es us donem les gràcies a tots vosaltres per fer-ho possible i gràcies també per compartir amb nosaltres totes aquestes tardes de dissabte!! 

Us desitgem a tots i a totes unes bones vacances i esperem veure-us ben aviat!!



Vine a viure i a gaudir el casal i els campaments d'estiu amb l'Esplai Esparver!!!

http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/casals-i-campaments.html

Ja s'apropa l'estiu i a la vegada també s'apropa el bon temps, la calor, els gelats de maduixa i xocolata i.... les activitats infantils i juvenils relacionades amb aquesta estació de l'any tan esperada!!

A l'Esparver, com cada any, us oferim un seguit d'activitats durant el mes de juny i juliol que no us podeu perdre!! Per una banda tenim el casal d'estiu destinat a infants de 3 a 12 anys i per altra banda els campaments, destinat a infants i joves de 6 a 17 anys.

Realitzarem una tipologia d'activitats que engloba des de jocs de córrer, jocs de pistes i gimcanes fins a tallers i manualitats de tot tipus! També tenim programades tot un seguit d'excursions i sortides pels voltants, enmig de la natura i... millor no us en dono més detalls!!

Trobareu tota la informació detallada, les dates d'inscripcions i les dates de reunions informatives i definitives sobre el casal i els campaments a la nova pestanya del blog que hem creat situada a la pàgina principal amb el nom de casals i campaments.

Us adjuntem el link a continuació perquè pogueu entrar-hi més fàcilment:
http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/casals-i-campaments.html



Per qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres: esplaiesparver@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada