29 de gener del 2016

Bon dia famílies!!

Dissabte dia 30 gener


Com ja sabeu i vam especificar al calendari del segon trimestre, demà dissabte 30 de gener les famílies esteu convidades a passar la tarda a l'esplai amb els vostres fills i filles per tal de preparar la disfressa (16h-19h) que durem posada el pròxim dissabte dia 6, a la rua de la Creu Alta.


La idea és que tant els infants com les famílies participem a la rua, és per això que esteu convidades a ajudar -nos a preparar tan les disfresses dels vostres fills/es com les vostres! No hi podeu faltar!!


El material el posa l'esplai. Només la colla de Grans recordeu portar roba que tingueu per casa d'un mateix color i uns mitjons que es puguin entintar. Moltes gràcies!!




Dissabte dia 6 gener






































Les diferents entitats del barri de la Creu Alta (esplais, escoles, associació de veïns, etc..) celebra com cada any el Carnestoltes amb una rua que recorre els carrers del barri. L’Esplai Esparver hi sortirem amb la participació de tots els infants i totes les famílies animades a participar-hi!!



* Timming: La convocació general és a les 16h al pàrquing de davant l’escola Creu Alta. La rua finalitzarà al parc Taulí, on es realitzarà la segona part de la festa (pregó, berenar, animació infantil i cremada del Carnestoltes). La festa finalitzarà allà mateix a les 18:30h.

*Horaris: Tots els esparvers/es quedarem a les 15h a l'esplai per tenir temps per disfressar-nos i agafar força per l’animada tarda que ens espera!! Hora de recollida: 18'30h al parc taulí.

*Material a dur:
 Per tant de fer més festa i xerinola aquells infants i adults que vulguin, podran dur de casa instruments o bé materials per serguir el ritme de la música (panderetes, xiulets, maraques, etc....)


Recordatoris varis:


- Ja podeu fer el pagament del 2n trimestre a secretaria.

- Cal passar a firmar les autoritzacions del moviment d'esplais del vallès (MEV) relacionades amb les activitats dutes a terme pel moviment.


I per acabar....

Ja teniu les fotos de la Pijamda i del Dinar d'hivern penjades al Blog!! Per accedir-hi premeu la pestanya corresponent a "Galeria". http://esplaiesparver.blogspot.com.es/p/galeria.html

Teniu també el Calendari del 2n trimestre (que us vàrem repartir l'últim dia) penjat. Per accedir-hi premeu la pestanya corresponent a "Calendari". 



Moltes gràcies!!



Equip de monitors/es de l'esplai esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada