8 de gener del 2016


Bona tarda famílies!!!!

Com han anat les vacances de nadal?? Esteu preparats per començar un altre cop? Ànims, ens posem les piles que el Gener arriba amb força!!! 


Volíem recordar que el dissabte dia 9 de Gener de 2016 NO hi ha esplai.


L'esplai comença el dissabte 16 a la mateixa hora de sempre. (16:00).




Sortida a la neu - dissabte 23 gener


Us informem que com cada any, realitzarem una sortida a la neu. Aquest any estem pendents d'anar a la zona habilitada especialment per trineus del Port del Compte o bé a la Molina (segons la previsió de neu).


Referent als horaris, és una sortida de dia que es marxa amb autocar ben d'hora al matí (a les 7:30-8h aprox.) i es torna a mitja tarda a sabadell (a les 18h-19h aprox.). Els infants i l'equip de monitors/es passem el dia allà jugant i gaudint de la neu alhora que realitzem jocs i dinàmiques conjuntes i ens ho passem d'allò més bé!!


Durant aquesta setmana (des del dia 9 fins al dia 16) hauríeu de confirmar pel grup de WhatsApp de les famílies o al monitor corresponent si els vostres infants vindran o no a la Sortida a la neu del proper dia 23 de gener.  L’últim dia per a confirmar és el dia 16 (primer dia d'esplai). 


El preu d'aquesta sortida és de 10 euros per infant, degut al transport (autocar), els quals es pagaran també el mateix  dissabte 16 a l'esplai.


*Els horaris exactes i el material a dur els concretarem al blog pròximament

                     

IMPORTANT: Degut a la previsió del meteocat/info neu i d'haver-nos informat personalment amb les pistes, és probable que la sortida a la neu sigui aplaçada pel dissabte 27 de febrer ja que ens han comunicat que pel dèficit de nevades i les altes temperatures generals d'aquest hivern encara no s'han produït nevades prou importants com perquè la zona a on volíem accedir hagi quedat nevada i apta per tirar-se amb trineu i jugar-hi.


Us comunicarem alguna cosa segur aquest mateix dissabte a l'esplai.



Per altra banda, també volíem recordar que ja es poden fer els pagaments del segon trimestre a la secretaria de l'esplai.




Moltes gràcies, :)


L'equip de monitors/es.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada