8 de març del 2016

Dissabte 12 de març

BON DIA FAMÍLIES!!

Ja s'aproxima l'últim dia del trimestre... :o

Ens veiem com sempre a les 16h a l'Esparver per tal de fer esplai i despedir-nos com cal abans de marxar de setmana santa!!!

Reunió Comi Famílies - 19h (sala gran)
Famílies, recordeu que a les 19h es realitzarà la reunió de Comi famílies, en les quals hi esteu tots i totes convidades. 

*L'ordre del dia serà el següent: Es farà una valoració del trimestre, es comentarà el tercer i últim trimestre i es crearà un espai específic perquè vosaltres, com a famílies, pogueu dir la vostra en referència a qualsevol aspecte relacionat amb l'esplai.

Reunió Ruta Setmana Santa - 19'30h (sala gran)
A les 19'30h es realitzarà la reunió informativa de Ruta de Setmana Santa, dirigida a totes aquelles famílies interessades en apuntar al seu fill/a a la ruta de Setmana Santa de l'Esparver. L'assistència a la reunió és molt important per tal de rebre una bona informació de l'activitat programada que es durà a terme els dies 19, 20, 21 i 22 de març.

Per tal que l'equip de monis tinguem un càlcul aproximat dels participants, es demanarà confirmació d'assistència aquest mateix dissabte 12 de març a la secretaria de l'esplai (abans de començar l'esplai, després o bé directament a la reunió).

*Recordem que la ruta és una activitat d'esplai, la qual va destinada específicament a les colles de Grans i Joves.



Moltes gràcies!!! I fins dissabte... :)



L'equip de monos i mones 
de l'Esplai Esparver

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada