19 d’octubre del 2020

ACTUALITZACIÓ DEL CALENDARI

Bona tarda esparverxs!🐣

Com ja sabeu, la situació actual ens requereix adaptar les activitats per cumplir amb les regulacions sanitàries. Això també provoca alguns canvis en el calendari del curs.🌞

Durant el 1r trimestre ja s'han vist afectades 3 activitats especials programades per els mesos d'octubre, novembre i desembre. Us les deixem a continuació i les seves alternatives:

 

🌱31 d'octubre: Paradeta de Castanyada ➨ no hi haurà esplai

  • L'últim cap de setmana d'octubre estava previst que les colles de joves (Gamarussos i Perdius) duguessin a terme la seva paradeta al carrer venent castanyes i moniatos, enguany però no està permet fer aquest tipus d'activitat. 
  • Per això, lamentant-ho molt,  dissabte 31 d'octubre no hi haurà ni paradeta ni tarda d'esplai per cap colla. 


🌱7 de novembre: Excursió amb famílies ➨ Dinàmica: L'ESPLAI EM FA SENTIR... 

  • El primer cap de setmana de novembre estava prevista una sortida amb famílies de tot l'esplai però ens hem trobat amb que no podem barrejar els grups de convivència, per tant s'ha hagut d'anul·lar. 
  • L'alternativa que hem pensat es que cada família porti el dissabte dia 7 a les 4 un obsequi fet a mà per l'esplai. La temàtica és: L'ESPLAI EM FA SENTIR... deixeu volar l'imaginació i compartiu les vostres creacions. Les exposarem a la sortida a les 7 per a que les pogueu veure i les deixarem presentades a la sala durant tot el mes de novembre! 
  • Per tant, hi haurà tarda d'esplai normal i durem a terme aquest dinàmica. 


🌱12 de desembre: Dia de l'amic ➨ Dia del peluix

  • El segon dissabte de desembre estava previst celebrar el dia de l'amic. Aquesta jornada es celebra portant un amic amb tu a l'esplai. Aquest any però no podem trencar els grups bombolla i per tant incloure gent de l'exterior del grup. 
  • La idea alternativa és que cada infant vingui a la tarda amb el seu peluix, nina, ninot, titella o figura preferida! 
  • Les colles de joves també estan convidades a participar en aquesta dinàmica portant un objecte apreciat (o peluix!) per compartir amb el grup. 

Ens veiem aviat!🌻





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada