12 de març del 2015

Pròximes dates

dissabte 14 de març: Dia amb família.

Us convidem a tots i a totes (pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies...) a gaudir d' una tarda d' esplai realitzant activitats conjuntes amb els vostres fills i filles. No us ho perdeu!

L'horari serà l' habitual de 16:00h a 19:00h.



Cap de setmana 21/22 de març: Sortida de dos dies


Us informem que aquest any, la sortida de cap de setmana la realitzarem a Monistrol de Montserrat. Dormirem a un CAU, és a dir, un Agrupament Escolta que ens deixa el seu local per quedar-nos a dormir i aprofitar l’espai del voltant per fer-hi activitats.

Horari: 
Lloc de trobada: dissabte a les 9:00h a l' estació de Renfe Sabadell Nord (Plç. Espanya). Des de sabadell agafarem el tren fins a St Vicenç de Castellet i allà farem transbord amb ferrocarrils (F.G.C) que ens portarà directe a Monistrol.

Lloc de recollida: diumenge a les 17:45h a l' estació de Renfe Sabadell Nord (Plç. Espanya). Per tornar farem el mateix recorregut però a l' inversa.


Què cal portar?
-Esmorzar, dinar i sopar del primer dia
-Cantimplora
-Aïllant, sac de dormir i pijama
-Roba de recanvi
-Calçat còmode 
-Gorra pel sol
-Necesser (per a la higiene personal) i crema solar
-Lot
-Capelina (per si plou)
-Targeta sànitaria original
-Moltes ganes de passar-ho bé!!

*Us demanem que les partinences del vostre fill/a estiguin marcades amb el nom i cognom.

Preu

El cost total de la sortida és de 5 euros per nen/a per tal de pagar el transport i el menjar necessari durant l' estada al CAU.


Us recordem que durant la sortida els infants i joves no podran consumir, per tant no cal portar diners i tampoc es permet l’ús de telèfons mòbils.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb els monitors de les corresponents colles. Us esperem a tots i totes amb moltes ganes de passar-vos-ho d’allò més bé!!!


Ruta de Setmana Santa: 27(preparació), 28, 29, 30 i 31 de març

Activitat específica per a les colles de Grans i Joves.

Vist l’èxit de l’any passat, aquesta Setmana Santa tornem a marxar de ruta! Aquesta activitat engloba un dia preparació, en la qual aprendrem a fer una bona motxilla i parlarem d' altres aspectes preventius que cal saber abans de posar-nos en marxa, més una caminada de 4 dies on ens tornem totalment autònoms: carreguem les nostres tendes, àpats, cuina... i gaudim d’uns dies increïbles convivint amb els nostres amics i uns paisatges de postal.


Tal i com vam informar dissabte passat, el dissabte 14 de març de 12h a 13h hi ha convocada la reunió de pares i mares a l' Esplai Esparver, en la qual s' explicarà detalladament la ruta que farem, horaris, preus, etc.

Els pares i mares que no pogueu assistir a la reunió no patiu! Tindreu tota la informació penjada al blog i en tot cas no dubteu en contacar amb els monitors/es de la vostra colla.

Moltes gràcies!!



L' equip de monitors/es de l' Esplai Esparver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada