Casal i Campaments


 Esparveres... TENIM NOVA PÀGINA WEB! 

A partir d'aquest curs totes les notícies de l'esplai i els casals les trobareu a

https://sites.google.com/view/esplaiesparver 
-----------------------------------------------------------------------------------------------


QUÈ US HA SEMBLAT EL CASAL D'ESTIU D'AQUEST ANY?
Respon el nostre formulari i fes saber la teva opinió:


Més informació de Casals: 
Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través del mail:
QUI SERAN LES MEVES MONITORES AL CASAL?

COLLA DE PETITES 1 (I3 de Samuntada i Ribatallada)Hola! Soc l’Anna i juntament amb la Mariona seré la moni de la colla de Petites 1. Estudio el doble grau d’educació infantil i primària i m’encanta ballar i pintar. Tinc moltes ganes que comenci el casal, ja que estic segura que ho passarem superbé!Ei! Soc la Mariona, tinc 22 anys i formo part de la colla de Petites 1 amb l’Anna! Estudio Publicitat i Relacions Públiques a Barcelona i m’agrada molt la fotografia, la música i fer peces de ceràmica! 

COLLA DE PETITES 2 (I3 i I4)Hola!! Soc l’Eiri i estaré amb la colla de Petites 2 amb la Maria. Ara estudio Biologia Ambiental, i també faig de monitor ambiental. M’agrada llegir, la fotografia i fer tot tipus de manualitats. M’encanta el mar. Tinc moltes ganes que arribi el casal i passar-ho molt bé amb totes!Hola, soc la Maria. Tinc 20 any i aquest estiu estaré a la colla de Petites 2 amb l’Eiri. Estic estudiant Educació Social a la UAB i aquest és el meu primer any com a monitora al casal.

M’agrada molt escoltar música, ballar i gaudir amb els meus amics. 


Estic molt emocionada i feliç pel casal d’estiu. Segur que serà una passada:)

COLLA DE PETITES 3 (I5)Hola, soc l’Ariadna i tinc 22 anys, aquest casal d’estiu portaré el grup de Mitjanes 1 amb el Nil.

Estic estudiant disseny de producte a l’ESDi. En el meu temps lliure m’encanta fer esport, actualment jugo a bàsquet i és de les coses que més feliç em fa, a part de veure i estar amb la gent que estimo:)


A tope amb el super casal d’estiu que vindrà!!!

Hey! Sóc en Nil i aquest any formaré part del monitoratge de Mitjanes 1 juntament amb l’Ari.

Estic estudiant enginyeria en tecnologies industrial a la UPC. En el meu temps lliure m’agrada veure series i gaudir de la bona companyia dels amics. Ja tinc ganes de que arribi l’estiu per poder gaudir del casal i del bon temps.

COLLA DE MITJANES (1r i 2n)Hola! Soc la Sira i  aquest any seré monitora de Mitjanes 2 amb la Mar. Estudio Psicologia a la UAB, i m’encanta anar de concert, el teatre, passar l’estona amb les meves amistats i amb la meva gossa. 

Tinc moltes ganes que comenci el casal per jugar, aprendre i gaudir!Hola! Soc la Mar i seré monitora de Mitjanes 2 amb la Sira. Estudio estudis anglesos (filologia anglesa) a la UAB i soc professora d'anglès i de violí.  M'encanten els animals, la música i les abraçades i tinc moltes ganes que arribi l'estiu per poder començar el casal!

COLLA DE GRANS (3r, 4t, 5è i 6è)Eii, som l’Anna i l’Alba i aquest estiu estarem amb el grup de GRANS!!! En el nostre temps lliure ens agrada estar juntes i amb els nostres respectiu gats <3


EQUIP DE COORDINACIÓ 

Hola a totes! 

Soc la Belén i formo part de l’Equip de Coordinació, conjuntament amb l’Àngels ;)


Aquest és el meu 9è estiu a l’Esparver i estic encantada de formar part de l’equip un any més per seguir apostant per espais de lleure dignes.


Em dedico professionalment a la il·lustració, el disseny gràfic i l’educació i a les meves estones lliures, tot i que em considero una persona que no pot parar gaire quieta mai…, m’agrada anar a nedar i prendre el sol amb infusions de fruits vermells (sempre amb un tall de llimona :P)


És un plaer! Bones! Soc l'Àngels i formo part de l’Equip de Coordinació amb la Belén! Juntes som les personetes darrera els correus i missatges del casal :) 


Em veureu fent papers, treballant darrere un ordinador i anant d'aquí cap allà! M'agrada molt pintar, cantar pel carrer i poder dormir els diumenges ;)


Encantada de formar part de l'Esparver!AMB LA COL·LABORACIÓ DE: 
Amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i el Moviment d'Esplais del Vallès