Monitores

Hey! Em dic Clàudia i tinc 20 anys. Aquest any m’incorporo a l’esplai a la colla dels Pardals! Estic estudiant Medicina, però durant les meves (poques) estones lliures gaudeixo fent activitats i excursions amb els meus amics, llegint o prenent un cafè escoltant música!

Hola! Sóc l’Àngels i tinc 18 anys. Ja fa 3 anys que estic a l'Esparver però aquest curs m'estreno a la colla de Pardals! Actualment estic estudiant Educació Primària. M’agrada passar les meves estones lliures amb els amics, pintant o escoltant música.Bondia!!! Sóc l’Alba, tinc 19 anys i sóc monitora de la colla de Mallerengues aquest any, el meu primer!!!
Actualment estic estudiant Pedagogia de l’Educació però tinc molts plans de futur!!
M’agrada molt passar temps amb les amigues, la família i el meu gat :) Per altra banda també m’agrada passar temps amb mi escoltant música o veien algo a la tele :)
Iepaa! Sóc el Pere i tinc 24 anyets. Aquest és el meu primer any a l’esplai i estaré a la colla de Mallarengues. He estudiat Educació Primària i actualment treballo de Mestre fent substitucions allà on en necessiten. 
M’agrada molt fer esport i escoltar música, però sobretot prefereixo estar amb els meus amics i amigues prenent alguna cosa mentre debatem sobre les nostres sèries i pel·lícules preferides.

Sóc l’Anna, tinc 18 anys i estic a la colla de Gamarussos! Em fa molt feliç veure els somriures de les persones i llegir en moments de pau. Tinc moltes ganes de gaudir aquest any a l’esplai, i m’agrada pensar en les properes tardes dels dissabtes...


Hola!!! 🤘😝 Soy Nick. Escritor, actor y también me gusta mucho dibujar y hacer stop motions. 
Tengo 21 años y soy monitor de Cotorres. Hace poco que me he sacado el título de diseñador gráfico y me encanta hacer excursiones, manualidades e.t.c.
Llevo años en el esplai y puedo decir que estoy enamorado de este sitio. Es como una segunda famila para mi donde nunca he dejado de aprender cosas nuevas. 💙❄️

Bones!!! Sóc la Belén, tinc 22 anys i sóc monitora de la colla de Perdius :) Sóc monitora a l’Esparver des de l’any 2014 i m’encanta formar part d’aquesta petita gran família. M'apassiona l’art, el dibuix, el disseny, perdre’m per carrers antics i les mirades de la gent. Gràcies per llegir-me!Bones!! Jo sóc l’Isaac, però també em diuen Todd i tinc 20 anys. És el meu primer any a l’esplai amb la colla de Gamarussos i vinc amb moltes ganes. Estic estudiant animació sociocultural i ho disfruto molt. M’encanta tocar tot tipus d’instruments, fer teatre i anar a pendre algo amb les amigues!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada