MonitoresSóc l’ANNA, tinc 19 anys i estic a la colla de COTORRES! Em fa molt feliç veure els somriures de les persones i llegir en moments de pau. 

Tinc moltes ganes de gaudir aquest any a l’esplai, i m’agrada pensar en les properes tardes dels dissabtes... Iepaa! Sóc el PERE i tinc 25 anys. Aquest ja és el meu segon any a l’esplai i estaré a la colla de PARDALS- MALLERENGUES (Madals). He estudiat Educació Primària i actualment treballo de Mestre fent substitucions allà on em necessiten. 
 
M’agrada molt fer esport i escoltar música, però sobretot prefereixo estar amb els meus amics i amigues prenent alguna cosa mentre debatem sobre les nostres sèries i pel·lícules preferides.

 


Hola!!! 🤘😝 Soy NICK. Escritor, actor y también me gusta mucho dibujar y hacer stop motionsTengo 21 años y soy monitor de GAMARUSSOS. 
 
Hace poco que me he sacado el título de diseñador gráfico y me encanta hacer excursiones, manualidades... Llevo años en el esplai y puedo decir que estoy enamorado de este sitio. Es como una segunda famila para mi donde nunca he dejado de aprender cosas nuevas. 💙❄

 

Hola!🌼 Sóc la
CARME, tinc 22 anys i estic acabant els meus estudis en Ciències Biomèdiques. Començo aquest any a l’esplai i estaré amb la colla de GAMARUSSOS
 
La meva estació de l’any preferida és la tardor, m’agrada molt observar els colors del cel i els núvols mentre escolto música i també m’ho passo molt bé imaginant com deuen ser les vides de la gent que em trobo al transport públic.

 


Sóc el MARC, però tothom em diu TARRU. Tinc 23 anys i faig de monitor des dels 18 amb infants de totes les edats a Andorra. Començo aquest any a l’Esparver amb les COTORRES i amb moltes ganes! 

He estudiat cinema a Terrassa però encara em queda veure què més em depara la vida. Com podeu veure a la foto m’encanta cuinar, però també ballar, jugar a videojocs i mirar pel·lícules. Sempre porto una càmera analògica a prop per fer fotos a la gent que estimo.


Holii!😄 Soc la LORENA, tinc 17 anys i estic fent el CFGM de Preimpressió Digital. Començo aquest any com a monitora, ja que abans era una jove. Aquest any estaré a la colla PARDALS- MALLERENGUES (Madals).

M’agrada sortir amb els meus amics/amigues. La meva peli preferida és ‘A dos metros de ti’. M’agrada estar amb la gent que estimo. El que més m’agrada és venir a l’Esplai i estar amb els/les infants.😘 Al meu temps de lleure dibuixo, llegeixo, escric i miro la tele.❤


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada