Qui som?

 Esparveres... TENIM NOVA PÀGINA WEB! 

A partir d'aquest curs totes les notícies de l'esplai i els casals les trobareu a

https://sites.google.com/view/esplaiesparver 
-----------------------------------------------------------------------------------------------L’Esplai Esparver és una entitat sense ànim de lucre que des del 1986 educa a infants i joves en el seu temps de lleure realitzant diverses activitats com: esplai de dissabtes, sortides de dos dies, excursions, casals, campaments, rutes.... A través d’aquestes activitats  transmetem uns valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l'educació integral dels infants i joves per tal d’afavorir el seu desenvolupament personal. Tota aquesta tasca educativa es duu a terme a través de la coordinació amb les famílies, els Serveis Socials, l’escola, entitats del barri... creant d’aquesta manera un teixit associatiu que vetlla per a un objectiu comú.

El funcionament de l'esplai és del tot assambleari i horitzontal. Valors que volem transmetre, també, als nostres infants i joves. 

La nostra entitat, alhora, forma part del MEV (Moviment d’Esplais del Vallès), una organització sense ànim de lucre que coordina i relaciona tots els esplais del Vallès.

L'Esplai Esparver està format per quatre colles: 

PARDALS: infants nascuts el 2017, 2016 i 2015
MALLERENGUES: infants nascuts el 2014, 2013 i 2012
COTORRES: infants nascuts el 2011, 2010 i 2009
GAMARUSSOS: infants nascuts el 2008, 2007, 2006 i 2005

Les 3 colles més petites fan esplai les tardes de dissabte de 4 a 7 de la tarda. La colla de Gamarussos fa esplai de 5 a 8 els divendres (consulta més informació aquí)


ORGANIGRAMA
Per qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a través del mail:


Esplai Esparver
C/ Dinarès 1
08208 Sabadell (Creu alta)

esplaiesparver@gmail.com